Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
09.05.2025
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Konkurs "L''Arte de la cuisine Martell" 2005
- drużyny i ich potrawy konkursowe

Zobaczcie Państwo

Gala Zwycięzców

Drużyny i potrawy

Zmagania drużyn

Konkurs Martell 2004

Zapraszamy do zapoznania się z drużynami i ich potrawami biorącymi udział w Konkursie "L'Arte de la cuisine Martell" 2005, który odbył się 22.01.2005 r. w Hotelu Mrongovia w Mrągowie.

Laureaci Konkursu:

I Miejsce

- Hotel Westin – Warszawa

Marcin Sasin, Ernest Jagodziński

II Miejsce

- Hotel Haffner – Sopot

Michał Zawierzeniec, Daniel Burandt

III Miejsce

- Hotel Warszawa – Augustów

Krzysztof Bonk, Robert Podsiadły

Pozostali Uczestnicy Konkursu:

  1. Artur Prątnicki i Krzysztof Jaworski - Hotel Jan III Sobieski - Warszawa
  2. Krzysztof Niesłuchowski i Krzysztof Mięgoć - Hotel Warszawianka – Jachranka
  3. Łukasz Kozioł i Krzysztof Peć - Hotel Noma Residence - Promnice
  4. Maciej Stefaniuk i Sebastian Bień - Restauracja Pesca Bar
  5. Robertas Eichltas i Pavel Torbejav - UAB "Cilija" Żalgirno (Reprezentacja Litwy)

  6. Krist Ulass i Aija Skrivele - Hotel Gutenbergs Riga (Reprezentacja Łotwy)

  7. Michał Grzywacz i Rafał Gadowski - Hotel Mercure Mrongovia - Mrągowo
  8. Artur Szymański i Sławomir Miotk - Hotel Łeba - Łeba
  9. Tomasz Grzelka i Łukasz Pietrasz - Hotel Qubus - Katowice
  10. Aleksander Kozub i Sebastian Humski - Stara Karczma - Szczyrk
  11. Tomasz Szrama i Rafał Sajur - Restauracja Brovaria - Poznań
  12. Artur Kupczyk i Dawid Pietrasz – SaneChem
  13. Srdjan Stojanovic i Zbigniew Składanek – Janex - Warszawa
  14. Tomasz Kosiński i Łukasz Gościniak - Karczma Rzym
 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000