Zapraszamy do zapoznania się z drużynami i ich potrawami biorącymi udział w Konkursie "L'Arte de la cuisine Martell" 2005, który odbył się 22.01.2005 r. w Hotelu Mrongovia w Mrągowie.
Laureaci Konkursu: I Miejsce | - Hotel Westin – Warszawa |
Marcin Sasin, Ernest Jagodziński
II Miejsce | - Hotel Haffner – Sopot |
Michał Zawierzeniec, Daniel Burandt
III Miejsce | - Hotel Warszawa – Augustów |
Krzysztof Bonk, Robert Podsiadły
Pozostali Uczestnicy Konkursu: - Artur Prątnicki i Krzysztof Jaworski - Hotel Jan III Sobieski - Warszawa
- Krzysztof Niesłuchowski i Krzysztof Mięgoć - Hotel Warszawianka – Jachranka
- Łukasz Kozioł i Krzysztof Peć - Hotel Noma Residence - Promnice
- Maciej Stefaniuk i Sebastian Bień - Restauracja Pesca Bar
Robertas Eichltas i Pavel Torbejav - UAB "Cilija" Żalgirno (Reprezentacja Litwy)
Krist Ulass i Aija Skrivele - Hotel Gutenbergs Riga (Reprezentacja Łotwy)
- Michał Grzywacz i Rafał Gadowski - Hotel Mercure Mrongovia - Mrągowo
- Artur Szymański i Sławomir Miotk - Hotel Łeba - Łeba
- Tomasz Grzelka i Łukasz Pietrasz - Hotel Qubus - Katowice
- Aleksander Kozub i Sebastian Humski - Stara Karczma - Szczyrk
- Tomasz Szrama i Rafał Sajur - Restauracja Brovaria - Poznań
- Artur Kupczyk i Dawid Pietrasz – SaneChem
- Srdjan Stojanovic i Zbigniew Składanek – Janex - Warszawa
- Tomasz Kosiński i Łukasz Gościniak - Karczma Rzym
|