Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
07.11.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Publiczność jednym z jurorów w konkursie Wołowa Uczta u Neptuna


W tym konkursie każdy mógł zostać Jurorem! Wystarczyło przyjść 12 sierpnia na Przystanek Radość – Podwale Staromiejskie / Targ Rybny i zakręcić Kołem Fortuny. Odpowiedzieć na wylosowane pytanie dotyczące podstawowej wiedzy kulinarnej o wołowinie, bądź wykonać zadanie. Każdy kto zagrał w Koło Fortuny wygrywał nagrodę rzeczową oraz otrzymał żeton/karnet do udziału w Jury – prawo do degustacji i oceny startujących osób w konkursie Wołowa Uczta u Neptuna.

Koło Fortuny to właśnie ta forma została wybrana jako zabawa dla publiczności z nagrodami. Każdy kto wziął w niej udział i odpowiedział prawidłowo na zadane pytanie uzyskał karnet umożliwiający uczestnictwo w wyborze najlepszej wołowej potrawy.

Uczestnik konkursu, danie konkursowe mógł wydać tylko dla takiej osoby –  publiczności, która posiadała kupon/żeton konkursowy. Żeton/kupon taki można było otrzymać poprzez zakręcenie kołem fortuny i po zrealizowaniu wylosowanego zadania lub pytania z wiedzy o wołowinie. 1 karnet/żeton = 1 punkt.  ( max. można uzyskać 30 pk.od publiczności ).

Ta forma zabawy bardzo się spodobała publiczności, która oceniała dania zawodników dosyć szczegółowo.

Konkurs: Polskie Zdrowe Mięso Wołowe – Wołowa Uczta u Neptuna jest Sfinansowany z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000