Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2025
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Cukiernia M&K
Debic
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Pokaz Giancarlo Russo

Giancarlo Russo jest znanym i cenionym szefem kuchni a także właścicielem restauracji "Giancarlo" w Warszawie. Jako mistrz i koneser włoskiej sztuki kulinarnej często zasiada w jury różnego rodzaju konkursów kulinarnych. Jest także współorganizatorem dorocznego konkursu Arte Culinaria Italiana. W telewizji Tele 5 Giancarlo Russo prowadzi program kulinarny dotyczący specjałów kuchni włoskiej.

Podczas festiwalu "Smak i Styl", który odbył się w Warszawie 3 i 4 grudnia 2005 roku Giancarlo Russo przygotowywał wiele różnych potraw. Pokaz odbywał się w ramach Teatru Kucharska Rewia Gwiazd.

Dania kuchni włoskiej, które przygotowywał to między innymi:

  • Spaghetti alla Carbonara
  • Risotto allo zafferano - Risotto z szafranem

  • Filetto all''aceto balsamico - Polędwica w occie balsamicznym

  • Risotto ai carcofi - Risotto z karczochami

  • Involtino di salmone e speck su crema di sedano - Roladki z łososia i wędzonej szynki w kremie z selera

  • Tiramisu

  • Scaloppine al limone - Kotleciki cielęce w sosie cytrynowym

  • Filetto al Marsala - Polędwica w winie Marsala



Więcej receptur w serwisie "Mistrz Poleca"

Joanna Załęska - Gastrona.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.

 


"artyści wszystkich krajów łączcie się, przybywajci..."
(17.12.2005 - 10:04)  (pp)
"witam, cenzura na gastronie to coś nowego"
(17.12.2005 - 19:27)  (pp)
"Trudno wyrażać ochy i achy dla kogos kto nie istni..."
(19.12.2005 - 18:28)  (Giancarlo Russo Prezes Włoskie...)
"witam, panie russo"
(20.12.2005 - 12:27)  (pp)
"do kucharza Giancarlo"
(17.12.2006 - 16:04)  (dzennikarz Marek Jakubowicz)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000