Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
10.06.2025
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
TECNOINOX
Artykuły spożywcze
Pizzola
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Po Prostu Najlepszy 2006

W Hotelu 500 w Zegrzu Południowym 18.10.2006 r. odbyła się uroczysta Gala Konkursu Po Prostu Najlepszy 2006. Wyróżnione zostały Wzorcowe Polskie Przedsiębiorstwa Hotelowe i Menedżerowie Polskiego Hotelarstwa.

Już od sześciu lat Komisja Konkursowa, której przewodniczącym był w tej edycji konkursu Mirosław Wojciech Kacprzak, wyłania Po Prostu Najlepszych. Konkurs uświadamia branży nie tylko jak ważne jest podnoszenie kultury obsługi i jakości usług, ale także jakie cele pojawiają się przed obiektami budującymi przewagę konkurencyjną i co decyduje o sukcesie rynkowym.

Galę konkursową poprowadził aktor Jacek Borkowski, wyróżnienia wręczali Mirosław Wojciech Kacprzak i Irena Sieradzka.

Komisja Konkursowa wybrała ośmiu laureatów:

  • w kategorii „hotel trzygwiazdkowy” – Mercure Hotel Orbis z Jeleniej Góry i Dyrektor Zdzisław Ziomek
  • w kategorii „hotel dwugwiazdkowy” – Hotel 500 z Zegrza i Dyrektor Marzena Mariańska
  • w kategorii „pensjonat czterogwiazdkowy” - Pensjonat Lorien ze Szczawna Zdroju i Prezes Waldemar Hołówka
  • w kategorii „pensjonat trzygwiazdkowy” - Pensjonat i Restauracja U Pana Cogito z Krakowa i Dyrektor Agnieszka Lewonowska-Banach z Krakowa
  • w kategorii „pensjonat” - Pensjonat Kipnick ze Spychowa i Dyrektor Jerzy Zaręba
  • w kategorii „obiekt zabytkowy” - Pałac w Rybnej z Tarnowskich Gór i Prezes Danuta Rogozińska

Podczas Gali wręczono także nagrodę specjalną. Otrzymał ją Józef Wojciechowski, Przewodniczący Rady Nadzorczej J.W. Construction Holding S.A. za wybitne osiągnięcia oraz za wieloletni wkład pracy i nieustające dążenie do rozwoju branży hotelarskiej.

Organizatorzy konkursu uhonorowali również dyplomami wspomagające wydarzenie firmy. Wieczór uświetnił recital największych przebojów z repertuaru Franka Sinatry w wykonaniu Jacka Borkowskiego. Zagrał zespół Top Ten, goście mogli podziwiać również rewię w wykonaniu grupy tanecznej V6.

Wyśmienitą ucztę dla zaproszonych gości przygotowali kucharze Hotelu 500 na czele z Szefem Kuchni Mariuszem Jamroszczykiem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.

 


"Gratulacja !"
(24.10.2006 - 12:57)  (c-Michel)
"SERDECZNE PODZIEKOWANIA"
(25.10.2006 - 20:44)  (Mariusz Jamroszczyk)
"Gratulacje dla Mariusza i Spółki!"
(17.11.2006 - 14:50)  (Jarek Jamroszczyk)
"Podziękowanie"
(29.10.2006 - 08:39)  (Ewa Jabłońska)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000