Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
02.05.2025
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Cukiernia M&K
Debic
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Lista uczestników konkursu Zgotuj Sobie Sukces


Jest nam niezmiernie miło poinformować że dnia 20 września 2010 roku jury w składzie:

1. Kurt Scheller - przewodniczący
2. Grzegorz Kazubski - członek jury
3. Piotr Kraśkiewicz - członek jury

Wybrało poniższe zespoły do półfinałów II Edycji Konkursu
"Zgotuj Sobie Sukces"- 2010.

Ekipa 1

Michał Szcześniak
Ariel Świstak

Opiekun: Agnieszka Hryczuk
Zespół Szkół Gastronomiczno-hotelarskich Nr. 2
ul. Majdańska 30/36
04-110 Warszawa

Ekipa 2

Dominik Arkadiusz Kowalczyk

Daniel Makulski

Opiekun: Bożena Jadwiga Juzaszek
Zespół Szkół Gastronomiczno-hotelarskich Nr. 2
ul. Majdańska 30/36
04-110 Warszawa

Ekipa 3

Bartłomiej Pawlikowski

Kamil Skarżyński

Opiekun: Dawid Szkudlarek
Zesp.ół Szkół Gastronomicznych
ul. Okólna 35
66–400 Gorzów Wlkp.

Ekipa 4

Paweł Krysiak

David Tomasz Tylec

Opiekun: Wioletta Skuratowicz
Zespół Szkół Nr 6
ul. Gen. Swoińskiego 3
70-236 Szczecin

Ekipa 5

Mateusz Różański

Michał Tórz

Opiekun: Patryk Wróblewski
Technikum Nr. 1
ul. Poniatowskiego 2
64-100 Leszno

Ekipa 6

Igor Gawroński

Piotr Malinowski

Opiekun: Jolanta Radziej
Zespół Szkół Gastronomicznych Nr. 5
ul. Sikorskiego 73
64-920 Piła

Ekipa 7

Patryk Adam Bielawski

Piotr Gipsiak

Opiekun: Ewa Tomczyk Jabłońska
Zespół Szkół Nr 1
ul. Żwirki i Wigury 4
05-825 Grodzisk Maz.

Ekipa 8


Agnieszka Franczyk

Patrycja Brodowska

Opiekun: Magdalena Górska
Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego
ul. Ogrodnicza 4
05-180 Pomiechówek

Ekipa 9

Albert Kempys

Marek Szlosarczyk

Opiekun: Irena Rusin
Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
Al. Władysława Andersa
43 - 300 Bielsko – Biała

Ekipa 10

Bartosz Peter

Marcin Maciejewski

Opiekun: Katarzyna Kubiak
Zespół Szkół nr 7 im. Komisji Edukacji Narodowej
ul. Kłodzka 29
58 - 308 Wałbrzych

Ekipa 11

Paweł Hanus

Piotr Płodzień

Opiekun: Marcin Purgacz
Zespół Szkół Gospodarczych im. Spytka Ligęzy
ul. Spytka Ligęzy 12
35 – 055 Rzeszów

Ekipa 12

Jakub Wojciechowski

Artur Duda

Opiekun: Barbara Sesiuk
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych
ul. Warszawska 29/1
62 – 230 Witkowo

Ekipa 13

Damian Kolasa

Przemysław Klimkiewicz

Opiekun: Teresa Rzeźnik
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4
ul. Sienkiewicza 88
90 – 357 Łódź

Ekipa 14

Maciej Zbigniew Siąkowski

Arkadiusz Piotr Wilamowski

Opiekun: Krystyna Brzezicka
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4
ul. Sienkiewicza 88
90 – 357 Łódź

Ekipa 15

Oliwia Irena Rudnicka

Paweł Olejarz

Opiekun: Agnieszka Oleszczuk
Zespół Szkół Zawodowych im. E. Gierczak
ul. Dominikańska 9E
05 – 530 Góra Kalwaria

Ekipa 16

Dariusz Andrzej Gibas

Krzysztof Frontczak

Opiekun: Beata Lewińska
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Jarosława Iwaszkiewicza
ul. Konarskiego 5
85 – 066 Bydgoszcz

Ekipa 17

Jakub Krywienia

Paweł Ciesłowski

Opiekun: Beata Lewińska
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Jarosława Iwaszkiewicza
ul. Konarskiego
85 – 066 Bydgoszcz

Ekipa 18

Patryk Marian Witkowski

Ewelina Wiktorowska

Opiekun: Małgorzata Garlej
Zespół Szkół Usług i Przedsiębiorczości
ul. Padlewskiego 2
09 – 400 Płock

Ekipa 19

Tomek Mrówczyński

Magdalena Skierska

Opiekun: Małgorzata Garlej
Zespół Szkół Usług i Przedsiębiorczości
ul. Padlewskiego 2
09 – 400 Płock

Ekipa 20

Łukasz Lancewicz

Michał Schab

Opiekun: Elżbieta Teresa Owczarek
Zespół Szkół Licealnych i Usługowych
ul. Leśna 5/1
58 – 560 Jelenia Góra

Ekipa 21

Sebastian Dariusz Bielanik

Jan Kacper Dobrowolski

Opiekun: Elżbieta Rataj
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Gustawa Morcinka
ul. Roździeńska 25
40 – 382 Katowice

Ekipa 22

Łukasz Kalinowski

Paweł Chomik

Opiekun: Marzena Cieślak
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Eugeniusza Pijanowskiego
ul. Poznańska 6/8
00 - 680 Warszawa

Ekipa 23

Piotr Bienias

Bartłomiej Jakub Dziekański

Opiekun: Krystyna Beata Radziwon
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Eugeniusza Pijanowskiego
ul. Poznańska 6/8
00- 680 Warszawa

Ekipa 24

Robert Smuśkiewicz

Artur Woroniecki

Opiekun: Anna Malendowicz - Koteras
Zespół Szkół Gastronomicznych Ponadgimnazjalnych
ul. Warszawska 29/1
62 – 230 Witkowo

Półfinał konkursu odbędzie się 14 października 2010 r.

Finał konkursu odbędzie się 15 października 2010 r

Wszystkie ekipy muszą się stawić 13 października 2010 o godzinie 19.00 na odprawę która się odbędzie w MAKRO Centrum Rozwoju Firm (Centrum HoReCa)
Al. Jerozolimskie 184 Warszawa
Obecność obowiązkowa.
W przypadku nieobecności na odprawie ekipa zostanie zdyskawlifikowana

Ekipy (max. 3 osoby)- 3,4,5,6,9,10,11,12,13,14,16,17,18,19,20,21,24- meldują się w  Hotelu Roko w dniu 13 października od godziny 11.00

Hotel Restauracja Roko
ul. Mikołajska 2
02-455 Warszawa

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000