Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
15.05.2025
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Gala Po Prostu Najlepszy 2008


Trochę sukcesu przydaje się nawet ludziom najmniej dbającym o sławę
Maria Dąbrowska

Wzorcowe Polskie Przedsiębiorstwo Hotelowe i Menedżer Polskiego Hotelarstwa – to  honorowe tytuły dla Laureatów Konkursu Po Prostu Najlepszy za zwycięstwo w VIII edycji na najlepiej i najsprawniej zarządzany obiekt noclegowy. To wyróżnienie dla wyjątkowych Menedżerów, którzy wraz ze swoją załogą stali się wzorem dla innych. A oto i oni:
 
W kategorii „hotel pięciogwiazdkowy”:
Pani Dyrektor Dorota Kubiaczyk i Crown Piast Hotel & Park z Krakowa
 
W kategorii „hotel czterogwiazdkowy”:
Pan Prezes Rafał Klimek i Hotel Klimek z Muszyny
Pani Dyrektor Anna Pajewska i Hotel Apollo z Darłowa
 
W kategorii „hotel trzygwiazdkowy”:
Pani Dyrektor Kamila Rutkowska  i Hotel St. George z Kudowy Zdroju
Pan Dyrektor Piotr Janeczek i Centrum Kongresowo-Szkoleniowe Magellan z Wolborza
Pani Dyrektor Marina Rysicz i Hotel Imperium ze Świlczy
 
W kategorii „obiekt szkoleniowo-konferencyjny”:
Pani Dyrektor Danuta Rogozińska i Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowo Dolina Leśnicy z Brennej

Właśnie 22 listopada 2008 roku w Crown Piast w Krakowie odbyła się uroczysta Gala, podczas której Laureaci odebrali z rąk Przewodniczącego Komisji, Mirosława W. Kacprzaka, statuetki i dyplomy.

Radość, wzruszenie i podziw – takie emocje towarzyszyły temu wydarzeniu. Dobrze, że prowadzący Galę, Artur Dziurman, ze znanym sobie wdziękiem rozładowywał napięcie. Wśród licznie przybyłych Gości, znalazły się Pani Grażyna Leja, Pełnomocnik Prezydenta Miasta Krakowa ds. Turystyki oraz Pani Katarzyna Gądek. Tego wieczoru Kraków był the best.

I kiedy już każdy z Laureatów mógł przycisnąć do piersi swoją statuetkę przyszedł czas na zabawę. Carska Rewia Imperium dała wielkie show. Można było podziwiać nie tylko talent taneczny pań, ale także ich wspaniałe stroje.

Jeśli napiszę, że Gospodarzem Gali była Pani Dyrektor Dorota Kubiaczyk, to już nikogo nie zaskoczę stwierdzeniem, że bankiet był na najwyższym poziomie, przygotowany ze smakiem i wielką klasą. Piękne dekoracje stołów, wspaniała obsługa. Na opis dań zostawię sobie ciut więcej miejsca. Czy wiecie Państwo, że kucharze tego dnia rozpoczęli pracę już o 2 w nocy!? Nie, nie dlatego, że nie mogli spać, ale po to, aby dać upust swojemu talentowi gastronomicznemu pod wodzą szefa kuchni, Pana Tomasza Piszczka.

I rzeczywiście poszli na całość – mus łososiowy, trio z polędwicy na posłaniu z sosu miodowego, Hotel z wędlin, a na deser tort orzechowy w polewie marcepanowej. Po czymś takim każdy czuł się ze wszech miar zaspokojony.

Zabawa trwała do rana. To zasługa nie tylko wyjątkowej atmosferze, jaka panuje w Crown Piast Hotelu, ale także Gości, którzy poddając się jej, mogli pokazać, na co ich stać.

Jeszcze raz bardzo serdecznie gratulujemy Zwycięzcom, a Gościom Gali dziękujemy za to, że zechcieli z nami świętować sukces wspaniałych Hotelarzy.
Pragniemy również złożyć podziękowania za współpracę Sponsorom, Partnerom i Patronom Konkursu.

Materiały: Irena Sieradzka

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000