Wzorcowe Polskie Przedsiębiorstwo Hotelowe i Menedżer Polskiego Hotelarstwa – to honorowe tytuły dla Laureatów Konkursu Po Prostu Najlepszy za zwycięstwo w VIII edycji na najlepiej i najsprawniej zarządzany obiekt noclegowy. To wyróżnienie dla wyjątkowych Menedżerów, którzy wraz ze swoją załogą stali się wzorem dla innych. A oto i oni:
W kategorii „hotel pięciogwiazdkowy”:
Pani Dyrektor Dorota Kubiaczyk i Crown Piast Hotel & Park z Krakowa
W kategorii „hotel czterogwiazdkowy”:
Pan Prezes Rafał Klimek i Hotel Klimek z Muszyny
Pani Dyrektor Anna Pajewska i Hotel Apollo z Darłowa
W kategorii „hotel trzygwiazdkowy”:
Pani Dyrektor Kamila Rutkowska i Hotel St. George z Kudowy Zdroju
Pan Dyrektor Piotr Janeczek i Centrum Kongresowo-Szkoleniowe Magellan z Wolborza
Pani Dyrektor Marina Rysicz i Hotel Imperium ze Świlczy
W kategorii „obiekt szkoleniowo-konferencyjny”:
Pani Dyrektor Danuta Rogozińska i Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowo Dolina Leśnicy z Brennej
Właśnie 22 listopada 2008 roku w Crown Piast w Krakowie odbyła się uroczysta Gala, podczas której Laureaci odebrali z rąk Przewodniczącego Komisji, Mirosława W. Kacprzaka, statuetki i dyplomy.
Radość, wzruszenie i podziw – takie emocje towarzyszyły temu wydarzeniu. Dobrze, że prowadzący Galę, Artur Dziurman, ze znanym sobie wdziękiem rozładowywał napięcie. Wśród licznie przybyłych Gości, znalazły się Pani Grażyna Leja, Pełnomocnik Prezydenta Miasta Krakowa ds. Turystyki oraz Pani Katarzyna Gądek. Tego wieczoru Kraków był the best.
I kiedy już każdy z Laureatów mógł przycisnąć do piersi swoją statuetkę przyszedł czas na zabawę. Carska Rewia Imperium dała wielkie show. Można było podziwiać nie tylko talent taneczny pań, ale także ich wspaniałe stroje.
Jeśli napiszę, że Gospodarzem Gali była Pani Dyrektor Dorota Kubiaczyk, to już nikogo nie zaskoczę stwierdzeniem, że bankiet był na najwyższym poziomie, przygotowany ze smakiem i wielką klasą. Piękne dekoracje stołów, wspaniała obsługa. Na opis dań zostawię sobie ciut więcej miejsca. Czy wiecie Państwo, że kucharze tego dnia rozpoczęli pracę już o 2 w nocy!? Nie, nie dlatego, że nie mogli spać, ale po to, aby dać upust swojemu talentowi gastronomicznemu pod wodzą szefa kuchni, Pana Tomasza Piszczka.
I rzeczywiście poszli na całość – mus łososiowy, trio z polędwicy na posłaniu z sosu miodowego, Hotel z wędlin, a na deser tort orzechowy w polewie marcepanowej. Po czymś takim każdy czuł się ze wszech miar zaspokojony.
Zabawa trwała do rana. To zasługa nie tylko wyjątkowej atmosferze, jaka panuje w Crown Piast Hotelu, ale także Gości, którzy poddając się jej, mogli pokazać, na co ich stać.
Jeszcze raz bardzo serdecznie gratulujemy Zwycięzcom, a Gościom Gali dziękujemy za to, że zechcieli z nami świętować sukces wspaniałych Hotelarzy.
Pragniemy również złożyć podziękowania za współpracę Sponsorom, Partnerom i Patronom Konkursu.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.