Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
21.11.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Akademia Gastrony
Akademia Kuchni Molekularnej Jeana Bos

Kuchnia molekularna:
Akademia Kuchni Molekularnej Jeana Bos
Techniczne zastosowanie kuchni molekularnej

Miło nam poinformować, że 7 czerwca 2007 r.
w Hotelu Farmona w Krakowie odbyło się wielkie otwarcie
Akademii Kuchni Molekularnej Jeana Bos!

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy w każdy ostatni tydzień miesiąca (w zależności od ilości uczestników termin kursu może ulec zmianie).

Przewidywany czas trwania kursu – 3 dni.

Program szkolenia:

1. Śniadanie
2. Część teoretyczna:

  • przedstawienie historii i technik kuchni molekularnej
  • omawianie receptur molekularnych
3. Przerwa
4. Pokaz różnych technik gotowania metodą molekularną:
  • sferyczne ravioli
  • różne rodzaje kawioru
  • molekularny sposób wędzenia
  • vacuum
  • pianki (espuma)
  • smażenie w wodzie
  • gotowanie w azocie
  • inne
  • degustacja potraw z kręgu kuchni molekularnej
5. Część praktyczna:
  • możliwość eksperymentowania przez każdego uczestnika
  • degustacja potraw przygotowanych przez uczestników
  • Obiadokolacja



Wszelkie pytania proszę kierować na adres e – mail:jeenbos@o2.pl lub pod numerem telefonu 501 354 515.



Zobaczcie Państwo :

Akademia Kuchni Molekularnej Jeana Bos - otwarcie

Akademia Kuchni Molekularnej Jeana Bos - kursy

Pokaz kuchni molekularnej

Techniczne zastosowanie kuchni molekularnej

Adam Michalski o kuchni molekularnej

Wojciech Modest Amaro na temat kuchni molekularnej

Jean Bos: Rewolucja w rondel

Jean Bos: Magia Kuchni Molekularnej

Spróbowałem 35 rodzajów alginatu

Opinie: Jeana Bos, Piotra Mielcarza i Grzegorz Odolaka

Zdaniem: Lesława Stasielaka, Arlety Żynel i Arkadiusza Thiela

Jean Bos - wywiad

Heiko Antoniewicz - wywiad

Kuchnia molekularna kontra beszamel

Informację przesłał – Jean Bos

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.

 


"No juz chlopaki z akademi pokazali co potrafia!"
(10.07.2007 - 22:50)  (Kuchnia molekularna jest super...)
"sorrki poprawny link"
(10.07.2007 - 22:51)  (Kuchnia molekularna jest super...)
"Tym razem zajęli I miejsce!!!"
(06.08.2007 - 17:44)  (Tomek)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000