Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
11.06.2025
środa
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
TECNOINOX
Artykuły spożywcze
Pizzola
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Akademia Gastrony
Instytut Paula Bocuse’a zaprasza na szkolenia

Zobaczcie państwo:
Instytut na Eurogastro
Wyjedź na szkolenie do Lyonu
Konkurs Bocuse d’Or

An exceptional location for talent to flourish - wyjątkowe miejsce dla rozkwitających talentów”- to główna maksyma Instytutu Paula Bocuse’a w Lyon.

Ta międzynarodowa szkoła sztuki kulinarnej została założona przez światowy autorytet kulinarny - „Papieża” francuskiej kuchni - Paula Bocuse’a na prośbę prezydenta Francji - F. Miterand. Dziś jej dyplomy są gwarantem starannego przygotowania abiturientów szkoły do zawodu. Więcej informacji na temat Instytutu na stronie www.institutpaulbocuse.com.

Poza przygotowywaniem najwyższej klasy specjalistów w dziedzinie gastronomii szkoła organizuje także prestiżowy światowej konkurs „Bocuse d’Or”.

Instytut reagując na sygnały z Polski o zainteresowaniu jego ofertą prezentował się podczas ostatnich targów EuroGastro 2007 w Warszawie.

Pierwsza grupa z Polski, dla której zorganizowano tygodniowy staż w Instytucie Paula Bocuse’a może wyruszyć do Lyon już 10 czerwca i pozostać do 15 czerwca 2007 roku.

Aby nie ograniczać dostępu naszych kucharzy do oferty Instytutu Paula Bocuse’a – a mogłoby to być spowodowane wymogiem znajomości języka francuskiego lub angielskiego (bo tylko w tych językach odbywają się szkolenia) staż będzie prowadzony specjalnie dla kursantów z Polski pod opieką ambasadora Instytutu Paula Bocuse’a w Polsce - Constanta - Michela Labarre.

W ciągu tygodnia goście z Polski będą poznawać tajniki kuchni francuskiej pod okiem profesjonalnych trenerów z Instytutu Paula Bocuse’a. Otrzymają zaświadczenia ukończenia stażu sygnowane podpisem Pana Paula Bocuse’a, które są uznawane międzynarodowo.

Instytut zarezerwował dla grupy z Polski 5 miejsc. Koszt pobytu 1 stażysty to: 2 500 € (w tym staż, zakwaterowanie, wyżywienie, przelot).

Uczestnictwo kucharzy z Polski w tym prestiżowym szkoleniu pozwoli na poszerzenie horyzontów zawodowych oraz umożliwi szansę pogłębiania wiedzy.

Wszystkich zainteresowanych wyjazdem prosimy o kontakt z ambasadorem Instytutu w Polsce.

C-Michel Labarre
e- mail: cml@po.home.pl
tel. 0 604 917 404

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.

 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Debic Cukiernia M&K Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000