An exceptional location for talent to flourish - wyjątkowe miejsce dla rozkwitających talentów - to główna maksyma Instytutu Paula Bocuse’a w Lyon.
Ta międzynarodowa szkoła hotelarstwa i gastronomii, została założona przez światowy autorytet kulinarny - „papieża” francuskiej kuchni- Paula Bocuse’a. Poza przygotowywaniem najwyższej klasy specjalistów w dziedzinie gastronomii szkoła organizuje także prestiżowy konkurs Bocuse d’Or.
Instytut w swojej ofercie posiada m.in. profesjonalne kursy dla kucharzy realizowane w 2 programach:
- „Nowe trendy w kuchni francuskiej” - trwający 3 tygodnie
- „Cuisine & Culture” - trwający od 6 do 12 tygodni
Wszystkich zainteresowanych ofertą Instytutu oraz spotkaniem z jego przedstawicielem - Pani Dorine Chabert zapraszamy na stoisko G14 w Sali Curie-Skłodowskiej w dniach 22-24 marca podczas targów Eurogastro w Warszawie.
W celu umówienia konkretnej godziny spotkania prosimy o kontakt z oficjalnym przedstawicielem instytucji w Polsce:
Constant-Michel Labarre
Tel. 604 917 404
e- mail: cml@neostrada.pl
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.
|