Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
16.04.2025
środa
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
I Festiwal Kuchni Francuskiej - ekipy


Zobaczcie państwo:
Zmagania cz. I
Zmagania cz. II
Ekipy
Potrawy
Rozdanie nagród
Sponsorzy

W I Konkursie Kuchni Francuskiej wzięło udział dziewięć zgłoszonych wcześniej ekip. Walczyć było o co - zwycięska drużyna pojedzie do Lyonu we Francji na tygodniowy staż w Instytucie Paula Bocuse.

Do zmagań konkursowych w Baranowie koło Poznania stanęli:

  • Art. Hotel – Wrocław - Kamil Rękar i Rafał Ratajczyk
  • Hotel Park Poznań – Poznań - Paweł Rozmiarek i Dawid Pobuta
  • Hotel Polska – Warszawa - Witold Iwański i Rafał Lewczuk

  • Hotel System - Poznań i Kraków - Marek Oses i Katarzyna Rzepa
  • Pałac Wiejce - Skwierzyna - Andrzej Tritt i David Lach
  • Restauracja Akropolis - Wrocław - Ryszard Konieczka i Tomasz Bąk

  • Restauracja Wierzynek – Kraków - Robert Cnota i Marcin Sołtys

  • Villa Verde – Zawiercie - Paweł Wencel i Piotr Boroś
  • Zajazd Hetman – Kroczyce - Wiesław Ambros i Robert Kopec

Sponsorzy I Festiwalu Kuchni Francuskiej: Arton, Bonduelle, ChemaN, Delifrance, Dynamic, Ecolab, Gastro Magic Service, Inter Europol, Jean Jean, Lazur, Makro Centrum HoReCa, Stalgast, Pana Gastro, Solon, Wyborowa.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.

 


"MAREK OSES CO NA TO TWOJA ZONA POWIE ZE ROZBIJASZ ..."
(24.11.2006 - 02:33)  (MAZ KASI)
"to nie fer"
(01.12.2006 - 14:57)  (Marcel)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000