Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
04.05.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Kulinarny Puchar Polski 2005 – uczestnicy i regulamin

Zobaczcie Państwo

Wywiad z Barbarą Surmą

IV Kulinarny Puchar Polski

III Kulinarny Puchar Polski

II Kulinarny Puchar Polski

I Kulinarny Puchar Polski

Rada Programowa ustaliła listę konkursów, których zwycięzcy nominowani zostali do udziału w KPP 2005. Konkurs odbędzie się 21 października 2005 na terenie MTP podczas Wystawy Produktów i Usług dla Hotelarstwa i Gastronomii GASTRO-INVEST-HOTEL.


Przedstawiamy listę konkursów:

1. V Konkurs Młodych Talentów „L’art de la cuisine Martell” 2005
Hotel „Westin” Warszawa
Maciej Sasin
Ernest Jagodziński

2. V Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej 2005
Hotel „Haffner” Sopot
Łukasz Szczepański
Daniel Burandt

3. III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny o „Złotą Patelnię” 2004
Hotel „Nadmorski” Gdynia
Przemysław Langowski
Sebastian Truszkowski

4. VI Konkurs o tytuł „Wielkopolskiego Kucharza Roku” 2004
Gospoda „Pod Koziołkami” Poznań
Roman Ratajczak

5. IV Festiwal Kuchni Dworskiej – Edycja Wielkanocna 2005
„Noma Residence” Promnice
Łukasz Kozioł
Szymon Mądry

6. VII Konkurs Kulinarny „Zielona Czapka Bonduelle” 2005
Hotel „Nadmorski” Gdynia
Magdalena Turulska

7. VII Festiwal Ryby, Wędki i Muzyki „Sielawa Blues” 2005
Hotel „Radisson SAS” Warszawa
Anna Rączkowska
Krzysztof Kowalczyk

8. V Konkurs o tytuł „Profesjonalisty Roku Polish Prestige Hotels & Resorts 2005”
Hotel „Jan III Sobieski” Warszawa
Konrad Birek
Sławomir Ertman

9. Konkurs „Ślimaki PL” 2005
Hotel „Nadmorski” Gdynia
Łukasz Fular
Sebastian Truszkowski

10. Konkurs Kulinarny „Ryby i Owoce Lasu” Pałac Wiejce
Hotel „Rialto” Warszawa
Krzysztof Komar
Sebastian Gołębiewski

 
 [ 1 ]  2 następnanastępna strona (2 z 2)


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000