Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
18.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Próba ustanowienia rekordu Guinnessa

Master Martini Polska, Urząd Miasta Jarosław, Teatr Kulinarny pana Krzysztofa Górskiego oraz Cukiernia na Miodowej w Rzeszowie maja przyjemność zaprosić na najsłodszy spektakl na świecie pt.


„PRÓBA USTANOWIENIA REKORDU GUINNESSA
W NAJWIĘKSZYM TORCIE UPIECZONYM W JEDNYM PIECU”

Premiera odbędzie 25 czerwca 2005 na Rynku w Jarosławiu.

W rolach głównych udział biorą:

  • Decor Up – bita śmietanka
  • Ariba – prawdziwa czekolada
  • Surogaty czekoladowe
  • Gioia – margaryna maślana
  • Caravella - kremy czekoladowe
W pozostałych rolach:

  • Cukier Kryształek
  • Biała Mąka
  • Radosław Spirytus
  • Zdzisław Olejek – Zapaszek
Oprawa muzyczna:
  • Chór męski 3000 jajek
Producent wykonawczy:
  • Kazimierz Rak, Julian Orłowski
  • technolodzy Master Martini
  • oraz uczniowie szkół cukierniczych
Reżyseria:
  • Krzysztof Górski (Teatr Kulinarny)
Inscenizacja:
  • Urząd Miejski Jarosław
Główny Sponsor Spektaklu:

Miasto Jarosław obchodzi 630-lecie istnienia. Z tej okazji organizatorzy postanowili uraczyć przybyłych gości (w tym burmistrzów miast partnerskich z pięciu europejskich państw) pysznym, gigantycznym tortem, który ma ważyć co najmniej 630 kg, tym samym zostać największym tortem na świecie upieczonym w jednym piecu. Uroczyste rozkrojenie tortu w towarzystwie sztucznych ogni nastąpi w sobotę 25 czerwca o godzinie 20.45 tuż przed koncertem legendarnej grupy „Dżem”. Organizatorzy spodziewają się co najmniej dziesięciotysięcznej publiczności, wśród której nie może Państwa zabraknąć !!!

Serdecznie zapraszamy na pyszny tort Master Martini,
Tort na miarę rekordu Guinnessa !!!



Scenariusz Dni Jarosławia 2005

25.06.2005 r.

8.00Teatr Kulinarny – rozpoczęcie przygotowania wieczornej niespodzianki 630 kg tortu
10.00Rozpoczęcie widowiska kulinarnego – uruchomienie pieca
10.30Uroczyste otwarcie Odkrytej Pływalni – w ramach kompleksu Pływalni MOSiR w Jarosławiu – Podkarpackiej Budowy Roku 2004.
15.30Oficjalne rozpoczęcie Dni Jarosławia
16.00Koncert zespołów Powiatowego Ogniska Baletowego, solistów zespołów i tancerzy Miejskiego Ośrodka Kultury
17.00Spektakl piosenki francuskiej „BARBARA – BREL”– wyk. Jadwiga Kowalik i Janusz Zbiegła reż. Krystyna Janda, Krystyna Stankiewicz (sala widowiskowa MOK)
19.00zespoły lokalne
20.00Widowisko historyczne – Władysław Opolczyk w Jarosławiu
20.15 do 20.45Pokaz walk rycerskich
20.45Oficjalna prezentacja 630 kg tortu na 630 lat miasta – próba pobicia rekordu Guinnesa
21.00Koncert zespołu DŻEM


26.06.2005 r.

11.00III Wojewódzki Jarmark Warsztatów Terapii Zajęciowej i Środowiskowych Domów Samopomocy – Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym
12.30 – 16.30Jak żyło się w Jarosławiu rekonstrukcja OSADY SŁOWIAŃSKIEJ w IX-XI w. pokaz broni, rękodzieła, zwyczajów i rzemiosła.
16.30Teatroterapia sztuka pt. „Del l’Arte dla…” Teatr im. Juliusza Osterwy w Lublinie
17.00Przegląd zespołów lokalnych.
20.00Zakończenie obchodów Dni Jarosławia


Do zobaczenia w Jarosławiu !!!

Ruben Piekarski
Master Martini Polska
Project Manager
tel. 0 509 707 837
 


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000