Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
NASZE KULINARNE DZ...
Kulinarny Puchar P...
Pierwsza edycja ko...
Patryk Orzeł zwyci...
XX Jubileuszowy Ma...
Wojewódzki konkurs...
Piotr Pietras ma s...
V Mistrzostwa Pols...
Bartosz Biały i Łu...
Krakowianin z tytu...
Najlepsza ekipa na...
X Ogólnopolski Kon...
Konkurs Les Chefs ...
Konkurs na Najleps...
Mamy polskiego Gor...
VII Ogólnopolski K...
II edycja Konkursu...
Młodzi sommelierzy...
Wielki sukces Zesp...
Rekord Gunnessa w ...
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
Elmak
Hello Coffee
Menos
Caffetea
Fanex
Nektar Natura
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Dzień Ślimaka w Norma Residence

Zobaczcie Państwo

Dzień ślimaka w Polsce

Ciekawostki o ślimakach

Hotel Jan III Sobieski

Hotel Copernicus

Restauracja Prowansja

Hotel Belweder

Hotel Norma Residence

Restauracja Montmartre


W Noma Residence – Zameczku Myśliwskim w Promnicach
do Dnia Ślimaka wszyscy podeszli z dużym zainteresowaniem.

Szef Kuchni – Mirosław Drewniak – przygotował na tę okazję:

  • Promnicka wersja Ślimaków a'la Bourguignone

  • Ślimaki a'la Forestiere w cieście francuskim

  • Mini pierożki ze ślimakami z trzema sosami

Dania ze ślimaków cieszyły się dużym powodzeniem przez cały tydzień, toteż postanowiono przedłużyć serwowanie potraw ze specjalnej karty o miesiąc.

O Dniu Ślimaka w Noma Residence sporo pisano w prasie lokalnej. Pana Mirosława Drewniaka najbardziej rozbawiło pytanie dziennikarza z Super Expresu - „Czy ślimaki zbiera w okolicznym lesie?”.

Gotowe danie – Ślimaki a'la Forestiere w cieście francuskim – serwowane będą klientom w Noma Residence jeszcze przez miesiąc.

 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Barson Watersystem Reinex Barry Callebaut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000