Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Ekipy konkursowe "l´Art de la cuisine Martell" 2004

Zobaczcie Państwo

Podsumowanie konkursu

Uczestnicy Jury

Prezentacja sponsorów

Ekipy i potrawy

Zmagania konkursowe



1. Hotel "Jan III Sobieski" Warszawa
Artur Woszczyński, Artur Prątnicki

2. Hotel "Bryza" Jurata
Damian Kluszczyk, Marcin Stelmaszyk

3. Hotel "Neptun" Jurata
Edward Bystrom, Krystyna Boszke

4. Restauracja "Mała Serbia" i "Inter Europol" Piekarnia Szwajcarska Warszawa
Michał Kustra, Serdjan Stojanovic

5. Hotele Warszawskie Syrena
Krystian Kuciński, Remigiusz Łepek

6. Hotel "Radisson" SAS Wrocław
Piotr Brzozowski, Adam Trochimowicz

7. Hotel "Delfin" Józefów k/Warszawy
Marcin Czekalewski, Paweł Woźniak

8. Hotel "Belvedere" Zakopane
Grzegorz Lelek, Damian Kalisz

9. Stowarzyszenie "Dodaj Dzieciom Skrzydeł" Chorzów
Artur Pastuszka, Łukasz Pietrasz

10. Restauracja "Leonardo" Kraków
Krzysztof Jaśko, Tomasz Bezwiński

11. Hotel "Nadmorski" Gdynia
Sebastian Truszkowski, Łukasz Fulara

12. Firma "Janex" Warszawa
Anna Nogawska, Zbigniew Składanek

13. Restauracja "Chopin" Chorzów
Dawid Pietrasz, Rafał Kaczmarczyk

14. Hotel "Radisson" SAS Szczecin
Anna Szadkowska, Wojciech Pawlak
 


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000