Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Serwis hotelarski
Hotel Bez Barier 2003

Zobaczcie Państwo

Zaproszenie

Informacja Prasowa

Ankieta

List Otwarty

Regulamin










wersja do druku





Warszawa, 25 czerwca 2003 r.


List otwarty
do właścicieli i osób zarządzających obiektami hotelarskimi
w Polsce


Szanowni Państwo!

W imieniu organizatorów - Polskiego Zrzeszenia foteli, Izby Gospodarczej PZH, Stowarzyszenia Przyjaciół Integracji i miesięcznika "Hotelarz" - mamy zaszczyt zaprosić Państwa do uczestnictwa w pierwszym, ogólnopolskim Konkursie "Hotel bez barier".

Konkurs "Hotel Bez Barier" jest wydarzeniem wpisanym w kalendarz uroczystych obchodów Europejskiego Roku Osób Niepełnosprawnych 2003 w Polsce. Honorowy patronat nad obchodami sprawują Prezydent RP Aleksander Kwaśniewski oraz Komitet Honorowy obchodów pod przewodnictwem Prezesa Rady Ministrów Leszka Millera.

Konkurs "Hotel bez barier" zyskał także akceptacji i patronat honorowy Ministra Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej Jerzego Hausnera.

Konkurs ma charakter informacyjno-edukacyjny, a jego głównym celem jest uwrażliwienie właścicieli hoteli na potrzeby osób niepełnosprawnych, likwidacji barier architektonicznych w hotelach oraz zachęcenie do podejmowania innych działań zmierzających do zapewnienia szeroko pojętej dostępności tych placówek dla osób niepełnosprawnych.

W wyniku konkursu Jury Konkursu wyróżni pięć najbardziej dostępnych dla osób niepełnosprawnych hoteli w Polsce, wśród których jeden obiekt zyska tytuł "Hotelu bez barier 2003". Uroczyste wręczenie wyróżnień oraz nagrody głównej odbędzie się na uroczystej gali w grudniu 2003.

Udział polskich hoteli w Konkursie "Hotel bez barier" jest istotną częścią programu "Polska bez barier", który ma na celu poprawę sytuacji i jakości życia osób niepełnosprawnych w naszym kraju. Dzięki poparciu przez polskie hotele idei Konkursu, mamy szans jeszcze atrakcyjniej przygotować ofertę usług hotelarskich dla niepełnosprawnych gości z Polski i zagranicy.

Ankieta konkursowa oraz regulamin konkursu dostępne są: w siedzibie PZH i IG PZH w Warszawie, ul. Nowogrodzka 44 oraz w biurze Stowarzyszenia Przyjaciół Integracji, ul. Dzielna 1, 00-162 Warszawa, tel. 0*22 635 13 30 wew. 16 oraz na stronach www.gastrona.pl, www.hotel.pl i www.niepelnosprawni.info.

Serdecznie zapraszamy wszystkie obiekty hotelarskie w Polsce, otwarte na potrzeby osób niepełnosprawnych do udziału w konkursie "Hotel bez barier"!



 


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000