Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
20.04.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Znamy zwycięzców XII edycji konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej!


Za nami XII edycja konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej, której finał odbył się 2 marca 2016 roku. Finaliści mieli za zadanie przygotować danie główne z pstrąga tęczowego oraz minimum jednego rodzaju Primerby i Esencji bulionu rybnego Knorr Professional.
 
 
Młody Kreator Sztuki Kulinarnej to konkurs, który promuje młodych adeptów sztuki kulinarnej oraz zachęca ich do doskonalenia swoich umiejętności poprzez aktywny udział w życiu środowiska kulinarnego. Dzięki niemu młodzi kucharze już w czasie nauki w szkole mogą zaistnieć w środowisku profesjonalnej gastronomii. Laureat pierwszego miejsca automatycznie kwalifikuje się do finału kolejnego konkursu Primerba Cup organizowanego dla profesjonalnych szefów kuchni.
 
 
Zwycięzcą tegorocznej edycji został Łukasz Daszyński z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Poznaniu przy ul. Podkomorskiej.

Drugie miejsce zajęła Ilona Kruczek z Technikum Lider w Lublinie przy ul. Radziwiłowskiej, na trzecim miejscu uplasował się Pisarek Maciej z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Gorzowie Wlkp. przy Okólnej.
 

Jury przewodniczył Tomasz Purol – Executive Chef Hotel Blow Up Hall 5050. Razem z pozostałymi członkami jury: Witoldem Iwańskim – szef kuchni restauracji Aruana w hotelu Narvil, Arturem Skotarczakiem – Executive Chef Restauracji Muga, Robertem Skubiszem – szef kuchni restauracji Amber Room w Pałacu Sobańskich, Maciejem Majewskim – szef kuchni w hotelu Sofitel Warsaw Victoria/restauracja Le Victoria Brasserie Moderne oraz Michałem Kudukiem – Executive Chef Blue Diamond Hotel wyłonili zwycięzców XII edycji konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej.
 


Łukasz wyjedzie na staż do Restauracji Hisop w Barcelonie uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz weźmie udział w finałe konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup 2016.

Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękujemy i gratulujemy!
 
Zapraszamy również do obejrzenia galerii na www.unileverfoodsolutions.pl oraz Facebooku.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000