Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
21.11.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
„Wołowina na grilla - szkolenie” w Klubie Jeździeckim AGRO HANDEL w Olszy


Klub Jeździecki AGRO HANDEL w Olszy to  jeden z największych ośrodków jeździeckich w Polsce. To właśnie w tym miejscu w dniach 23-25 maja 2023 roku odbyły się już ostatnie warsztaty z cyklu „Wołowina na grilla - szkolenie”.
 
 
Mięso wołowe jest znane ze swojego bogatego smaku i tekstury. Grillowanie i barbecue to doskonałe metody przygotowania wołowiny, które podkreślają jej naturalne walory smakowe. Szkolenie z grilla i barbecue przy wykorzystaniu mięsa wołowego oferuje nie tylko możliwość nauki technik grillowania, ale również poznania różnych kawałków mięsa i ich odpowiednich przygotowań.
 
 
Podczas warsztatów „Wołowina na grilla - szkolenie” można było nauczyć się wielu cennych umiejętności, takich jak przygotowywanie idealnego steka wołowego. Ważne jest, aby zrozumieć różnice między różnymi rodzajami steków wołowych, takimi jak filet, antrykot czy rib-eye, oraz wiedzieć, jak odpowiednio je przygotować. Szkolenie pozwoliło opanować techniki marynowania, przyprawiania i grillowania mięsa, aby osiągnąć perfekcyjny stopień upieczenia.
 

W trakcie szkolenia uczestnicy mogli także nauczyć się przyrządzać różne dania z mięsa wołowego, takie jak hamburgery, kebaby czy żeberka. Instruktorzy podzielili się swoją wiedzą na temat przygotowania aromatycznych marynat, sosów i przypraw, które podkreślą smak wołowiny. Dowiedzenie się, jak wybrać najlepsze kawałki mięsa wołowego, jak prawidłowo je przechowywać oraz jak dobierać dodatki i surówki, to kolejne cenne umiejętności, które można było zdobyć na tym szkoleniu.
 

Prowadzący szkolenie to specjaliści i mistrzowie międzynarodowych konkursów grill & bbq. Dzięki temu uczestnicy szkolenia mogli zasięgnąć wiedzy oraz cennych wskazówek od najlepszych w swojej dziedzinie.
 
 
Projekt finansowany z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000