Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
27.04.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
„WOŁOWINA NA GRILLA – SZKOLENIE” 2023


Cykl warsztatów „WOŁOWINA NA GRILLA – SZKOLENIE” to doskonały sposób na rozwinięcie umiejętności kulinarnej i poszerzenie swojej wiedzy z zakresu grilla i barbecue. W ostatnich latach popularność grillowania i przyrządzania mięsa na ogniu znacząco wzrosła, a jednym z najczściej wybieranych mięs jest wołowina.
 
 
Mięso wołowe jest znane ze swojego bogatego smaku i tekstury. Grillowanie i barbecue to doskonałe metody przygotowania wołowiny, które podkreślają jej naturalne walory smakowe. Szkolenie z grilla i barbecue przy wykorzystaniu mięsa wołowego to nie tylko możliwość nauki technik grillowania, ale również poznania różnych kawałków mięsa i ich odpowiednich metod przygotowania.
 
Podczas szkolenia „WOŁOWINA NA GRILLA – SZKOLENIE” można było nauczyć się wielu cennych umiejętności, takich jak przygotowywanie idealnego steka wołowego. Niezwykle ważne było, aby uczestnicy zrozumieli różnice między różnymi rodzajami steków wołowych, takimi jak filet, antrykot czy rib-eye oraz wiedzieli, jak odpowiednio je przyrządzać. Warsztaty te pozwoliły uczestnikom opanować techniki marynowania, przyprawiania i grillowania mięsa, aby osiągnąć perfekcyjny stopień upieczenia.
 

„WOŁOWINA NA GRILLA – SZKOLENIE” w tym roku odbyły się w trzech kulinarnych miejscach: Sopocie, Koszalinie i Olszy. W trakcie szkoleń można było także nauczyć się przyrządzać różne dania z mięsa wołowego, takie jak hamburgery, kebaby czy żeberka. Instruktorami byli mistrzowie międzynarodowych konkursów grill & bbq, którzy podzielili się swoją wiedzą na temat przygotowania aromatycznych marynat, sosów i przypraw, jakie podkreślą smak wołowiny. Są to eksperci w dziedzinie grillowania i barbecue, którzy spędzili wiele lat doskonaląc swoje umiejętności. Ich sukcesy na międzynarodowych konkursach są dowodem na to, że wiedzą, jak przygotować wyjątkowe dania z mięsa wołowego. Szkolenie prowadzone przez takich mistrzów to nie tylko możliwość uczenia się od najlepszych, ale również inspirujące doświadczenie. Podczas szkolenia uczestnicy mają okazję obserwować mistrzów w akcji, oglądając ich techniki, triki i sekrety, które sprawiają, że ich dania są niezapomniane.To prawdziwy skarb dla wszystkich entuzjastów mięsa wołowego i pasjonatów grillowania. Wiedza i doświadczenie tych mistrzów są niezrównane, a ich umiejętności są doskonałym wzorem do naśladowania. Dzięki temu uczestnicy dowiedzieli się, jak wybrać najlepsze kawałki mięsa wołowego, jak prawidłowo je przechowywać oraz jak dobierać dodatki i surówki.
 
 
Praca z mistrzami grill & bbq to także niezwykła okazja do zadawania pytań i uzyskiwania bezcennych wskazówek. Mistrzowie to osoby chętne do dzielenia się swoimi technikami, doradzaniem w kwestii wyposażenia i narzędzi, a także podpowiadaniem, jak uniknąć typowych błędów. Ich doświadczenie i wiedza są nieocenione dla każdego, kto pragnie doskonalić swoje umiejętności grillowania mięsa wołowego. Nauka pod okiem takich ekspertów daje uczestnikom pewność, że są prowadzeni przez najlepszych w swojej dziedzinie.
 

Szkolenia z grilla i barbecue to była niepowtarzalna okazja do zdobycia cennych umiejętności dotyczących ciekawego i smacznego wykorzystania mięsa wołowego. „WOŁOWINA NA GRILLA – SZKOLENIE” to nie tylko nauka technik kulinarnych, ale także świetny czas do wymiany doświadczeń i pasji z innymi miłośnikami grillowania. Uczestnicy poznali nowych ludzi o podobnych zainteresowaniach, podzielili się swoimi przepisami i pomysłami, oraz wspólnie cieszyli się smacznymi posiłkami przygotowanymi na grillu.
 

Wniosek jest jasny - szkolenie z grilla i barbecue przy wykorzystaniu mięsa wołowego to doskonała okazja, aby poszerzyć swoje umiejętności kulinarne i cieszyć się wyjątkowymi smakami, które grillowanie wołowiny może zaoferować. To wyjątkowe doświadczenie kulinarne, które zapewniło wiele satysfakcji i radości zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych kucharzy.
 

Szkolenie z grilla i barbecue prowadzone przez Mistrzów Międzynarodowych Konkursów grill & bbq to niepowtarzalna okazja, aby uczyć się od najlepszych i czerpać inspirację z ich umiejętności. To doświadczenie, które przeniesie Twoje umiejętności grillowania na zupełnie nowy poziom, otwierając przed Tobą.
 


Po zakończonych warsztatach  „WOŁOWINA NA GRILLA – SZKOLENIE” uczestnicy otrzymali certyfikaty „Kucharz Grill i Bbq”.
 
Projekt finansowany z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000