Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
28.03.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Twoja kariera
Na szkolenie dla personelu obsługującego zaprasza
C-Michel Labarre


Mistrz Kucharski z Francji


Po ukończeniu całości kursu
otrzymacie Państwo zaświadczenie
o posiadanych umiejętnościach
i wiedzy w temacie:

Savoir vivre w życiu zawodowym
i osobistym kelnera

Prowadzący szkolenie
Bogdan Tybuszewski

Program szkolenia zakłada poznanie przez uczestników profesjonalnej i nowoczesnej obsługi konsumenta. Savoir vivre w życiu zawodowym personelu obsługującego. Profesjonalizm a perspektywa Twojego zawodowego rozwoju.

  • Personel obsługujący
  • Przygotowanie sali konsumenckiej
  • Organizacja pracy personelu obsługującego
  • Bufet-Bar, rola w zakładzie gastronomicznym
  • Technika podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych
  • Sposoby przyjmowania i obsługa konsumentów o różnych cechach psychologicznych
  • Organizacja bankietów oraz przyjęć okolicznościowych
  • Kompleksowe przygotowanie i obsługa bankietów typu VIP
  • Image własny oraz komunikacja werbalna i niewerbalna w kontaktach z salą
  • Relacje interpersonalne pomiędzy pracownikami
  • Problemy życia codziennego a wykonywanie powierzonych obowiązków
  • Etyka zawodowa personelu obsługującego
  • Doradztwo dla właścicieli Restauracji

Program szkolenia personelu obsługującego dostosujemy do:

  • indywidualnych potrzeb każdego zakładu gastronomicznego
  • poziomu wyszkolenia technicznego personelu obsługującego
  • sugestii kierownictwa zakładu gastronomicznego
  • innych czynników wynikających z profilu zakładu gastronomicznego

Czas:
4 dni, od wtorku do piątku
w godzinach: od 9:00 do 12:00 / od 13:00 do 16:00 - do uzgodnienia

Miejsce:
Szkolenia na miejscu we własnym lokalu
Nauczanie praktyczne w kuchni (4/6 osób)

Kosztorys: Zakup towarów do szkolenia - na koszt lokalu, koszty dojazdu, zakwaterowanie i wyżywienie osób szkolących - na koszt lokalu.
Cena: 600,00 zł / osoba (Faktura Szkolenia ZW VAT)
Wpłata: Przedpłata na konto firmy C.M.Labarre w wysokości 20%
BZ WBK S.A. 1 w Przeżmierowie 56 1090 1362 0000 0000 3608 6569
Dopłata gotówką po otrzymaniu faktury

C-Michel Labarre przeprowadził już szkolenia i udzielił doradztwa w:

Rest. DominiquePoznań6 osób
Hotel Dworek BukowyGronów12 osób
Hotel AkwawitLeszno8 osób
Hotel CristalBiałystok15 osób
Hotel Jelenia GóraJelenia Góra7 osób
Hot-Rest. MorenaMosina6 osób
Hot.-Rest. Petite FleurToruń6 osób
Rest. Pod KołziołkamiPoznań4 osób
Hot-Rest. GroclinGrodziesk Wlk4 osób
Rest. Bon AppetitToruń11 osób
Hot.-Rest. MaximKwidzyn5 osób
Restauracja A2/A3Świebodzin24 osób
Hotel ParkPoznań7 osób
Hotel VivaldiPoznań6 osób
Restauracja VoguePoznań5 osoby
Rest. Pod ŁososiemGdańsk8 osób
Pała. w RadziejowicachRadziejowice30 osób
Bistro DorotaPoznań7 osób
Hot-Rest. Park PlazaWrocław15 osób
Sandwich BarŚwinoujście8 osób
Restauracja Bee Jay’sPoznań30 osób
Pałace SieniawaSieniawa6 osób
Rest. Pod PapugamiBydgoszcz4 osób
Restauracja PinokioSopot16 osób


C.Michel Labarre
ul. Wakacyjna 19
62-090 Kiekrz - Poznań
Telefon - Fax: (061) 842 80 70
GSM: 0 604 917 404
e-mail: michel@labarre.pl
www.labarre.pl
NIP: 787-100-66-82
REGON: 630316439

Zobaczcie Państwo

C-Michel Labarre

Szkolenie kelnerskie

Szkolenie kucharskie

 


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000