Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
28.03.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Szkolenie Us Beef& Alternative Cuts


Eksperci z US Meat Export Federation we współpracy z uznanym Dystrybutorem Mięs Premium na rynku HoReCa firmą Ekopol Sp. z o. o. poprowadzili szkolenie dla elitarnej grupy profesjonalnych szefów kuchni. Szkolenia zostały przeprowadzone w trzech miastach: Gdyni, Krakowie i Warszawie.
 
 
Szkolenie dla Szefów Kuchni, jakie miało miejsce w restauracji Port Specjal SMOKER, Al. Jana Pawła II 13 w Gdyni, odbyło się 11 lipca 2017 roku. To pierwszy taki event organizowany w Polsce.
 

Podczas szkolenia zostały zaprezentowane nowatorskie obróbki techniczne alternatywnych elementów mięsa wołowego. Uczestnicy szkolenia mogli poznać poszczególne elementy wołowe i ich zróżnicowane zastosowania kulinarne oraz źródła smaku i jakości wołowiny. Dowiedzieli się również jak wygląda proces produkcji oraz selekcji mięsa najwyższej jakości. Każdy mógł rozsmakować się we wspaniałej amerykańskiej wołowinie i samodzielnie przekonać się jak wysoką jakością charakteryzuje się prezentowane mięso.
 
 
Szkolenie zostało poprowadzone przez następujących ekspertów:
  • Yuri Barutkin – USMEF Representative, Marketing, USMEF Europe, Russia, CIS, ekspert w zakresie produkcji mięsa wołowego w Stanach Zjednoczonych, dostępności amerykańskiej wołowiny bez hormonów na rynku UE;
  • Cheyenne McEndaffer – Manager in Department of Technical Services USMEF, wykwalifikowany ekspert w zakresie rozbioru mięsa wołowego i producentka żywca wołowego;
  • Alicja Wierzbicka – Prezes Elkopol sp. z o.o., wieloletni, sprawdzony dystrybutor amerykańskiej wołowiny na polskim rynku;
  • Grzegorz Kazubski – były Manager Centrum Szkoleniowego HoReCa Makro Cash and Carry Polska, President of Polish Chef Association, od maja 2010 President of Polish BBQ Association, od sierpnia 2010 WBQA board member (President for the Baltic part of the World), od 2012 Sanctioned Kansas City Barbeque Society judging.
Kolejne dwa szkolenia odbyły się w hotelu Hilton Garden Inn, ul. Marii Konopnickiej 33 w Krakowie (12 lipca 2017 r.) oraz w hotelu Radisson Blu Centrum Hotel, ul. Grzybowska 24 w Warszawie (14 lipca 2017 r.).
 
Zdjęcia zostały wykonane przez Foodie Foto - Fotografia Kulinarna & Branding
 
Więcej informacji na www.smoker.com.pl
Smoker
Narutowicza 42/1
81-436 Gdynia
tel.: 58 354 73 05
tel.kom.: 607 221 623
e-mail: grill@smoker.com.pl
www.smoker.com.pl
Zobaczcie Państwo :
 
Grill - Wędzarnia mobilna King
Grill - Wędzarnia mobilna Prince
Grill - Wędzarnia mobilna Queen
Grill - Wędzarnia mobilna KS-1-400
Grill - Wędzarnia mobilna KS-2-400
Grill - Wędzarnia mobilna KS-3-500
SMOKER
Ekologiczne grille - wędzarnie typu SMOKER
Grille - Wędzarnie firmy Smoker
Grill - Wędzarnia mobilna King
Szynka z dzika, polędwica wieprzowa i kotleciki jagnięce wędzone z grilla Smoker
Grille – wędzarnie na miarę Twoich potrzeb
 
Grill - Wędzarnia mobilna Queen
Grill - Wędzarnia mobilna Prince
Grill - Wędzarnia mobilna KS-1-400
Grill - Wędzarnia mobilna KS-2-400
Grill - Wędzarnia mobilna KS-3-500
Sposoby wędzenia i peklowania
Pstrąg, łosoś i węgorz - ryby wędzone
Kiełbasa wiejska, szynka wieprzowa i piersi drobiowe
Rodzaje drewna do wędzenia
Prawidłowy proces wędzenia - sposoby wędzenia ryb
 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000