Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Gala Gault&Millau ...
IX Ogólnopolski Ko...
Dawid Konior i Bar...
Pierwsza gala rozd...
Pierwsza nominacja...
Konkurs Lubelskie ...
Druga edycja progr...
I edycji konkursu ...
Znamy zwycięzcę pó...
Kongres Szefów Kuc...
Kamil Wojtasiak zw...
Bartosz Peter i Ra...
Poznajcie najlepsz...
Konkurs Hasztag Ko...
Święto Baraniny i ...
Ogólnopolski Konku...
Międzynarodowe Mis...
Branża spożywcza w...
Szkolenie Us Beef&...
Galicyjskie Smaki ...
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Firelight Glass
Hello Coffee
Watersystem
POSbistro
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Menos
Caffetea
Sokołów
Belfood
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Szef Roku Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2016, Paweł Oszczyk, szkolił laureatów Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016


Laureaci drugiego miejsca w konkursie Mistrzostwa Młodych Kucharzy 2016 w dniach 13-19 lutego br. odbyli staż w stołecznej restauracji La Rotisserie pod okiem szefa kuchni Pawła Oszczyka. Organizatorem inicjatywy jest sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska, a partnerstwo strategiczne nad projektem objął Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska.

Uczniowie z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Gorzowie Wielkopolskim, Maciej Pisarek i Dariusz Serkis, którzy w październiku 2016 roku wywalczyli drugie miejsce w Mistrzostwach Młodych Kucharzy, zakończyli właśnie tygodniowy staż w restauracji La Rotisserie w Mamaison Hotel Le Regina w Warszawie. Laureaci konkursu organizowanego przez MAKRO mieli okazję trenować pod okiem Szefa Roku Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2016 i członka Rady programu Szef dla Młodych Talentów, Pawła Oszczyka.
 

MAKRO kontynuuje swoją misję rozwijania młodych kucharzy poprzez program Szef dla Młodych Talentów, który obejmuje dwa główne zakresy działalności: program płatnych staży w MAKRO i cykl Mikserów Kulinarnych, których misją jest edukacja oraz umożliwienie spotkań młodzieży z najlepszymi polskimi szefami kuchni. Partnerem programu jest prestiżowy, międzynarodowy przewodnik po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce - Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska.
 
Partnerem strategicznym Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016 był Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska.
 
Źródło: www.mediamakro.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Metro Plast Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Lemonia CTK Doram Piórex Sokołów Steinberg Menos Gorbi Werner & Mertz Na Lunch Belfood M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex Barry Callebaut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000