Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Rekord Gunnessa w ...
Bartosz Peter dwuk...
Aleja Gwiazd Sztuk...
Kolacja Mistrzów
Złoty Medal MTP ta...
XIII Mistrzostwa P...
Polish BBQ KING...
Międzynarodowy Fes...
Galicyjskie Smaki ...
XV Dorszowe Żniwa ...
Finał konkursu bar...
Krajowy finał Worl...
Druga edycja progr...
Grill KAMADO b - N...
Grillo wędzarnia S...
Mistrzostwa Polski...
Polska na podium ś...
Dwudniowy Event Ku...
Paweł Pyra zwycięz...
XIII edycja konkur...
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Elmak
Hello Coffee
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Stowarzyszenie Lubelskich Kucharzy na charytatywnym festynie Chcemy gotować


Dnia 11 czerwca 2017 r. w Galerii Olimp zorganizowano charytatywny festyn Chcemy gotować. Celem była zbiórka pieniędzy na salę technologiczną o profilu gastronomicznym Szkoły Podstawowej Specjalnej  nr 26 przy ul Bronowickiej 21.

Charytatywny Festyn Edukacyjno - Rekreacyjny przeszedł do historii. Nowa pracownia kulinarna dla niepełnosprawnych uczniów w budynku Zespołu Szkół nr 4 im. Janusza Korczaka w Lublinie przechodzi w fazę projektową.

Udział w wydarzeniu wzięli – za co należą się gorące podziękowania:

  • Stowarzyszenie Lubelskich Kucharzy na czele z Jackiem Jakubczakiem  a jednocześnie Szefem Kuchni Bon Appetit - za pomoc w realizacji tak wielkiego przedsięwzięcia i ufundowaniu potraw do serwowanego bufetu,
  • Piotr Huszcz Szef Kuchni wraz z Anną Ochoską z Hotelu Piano - za przepiękne dekoracje z owoców i warzyw (carving w najlepszym wydaniu),
  • Małgorzata Małysz, Michał Szczepanowski z Restauracji Rarytas - za obfitość piaseckich rarytasów,
  • Jakub Ostrokulski z Firmy Bon Apetit - za niezliczone porcje lubelskich pierogów,
  • Andrzej Rudziński ze Szkoły Lider oraz Agnieszka Filiks z Willi Filiks z Nałęczowa - za niecodzienny wyraz empatii ze strony młodego pokolenia przyszłych kucharzy,
  • Marcin Sikora - Szef Kuchni Hotelu Artis z Zamościa - za łączenie wspaniałej kuchni z muzyką, tańcem i super humorem,
  • Piotr Skwarek - Szef Kuchni  Hotelu Wieniawski - za przygotowanie potraw na serwowany bufet oraz wspólny carving z Piotrem Huszczem  i Anną Ochoską,
  • Barbara Fatyga - za wspieranie idei powstania pracowni kulinarnej i bezinteresownej pomocy podczas festynu,
  • Formacja Tańca Towarzyskiego Politechniki Lubelskiej GAMZA - za oprawę taneczną wydarzenia,
  • Kwartet Smyczkowy ANIMA - za trudną sztukę edukacji muzycznej i przepiękne utwory nie tylko polskiej klasyki,
  • Patrycja Stachowska-Szczotka - za obszerną relację fotograficzną wydarzenia,
  • Renata Chmielewska - za przygotowanie stylizacji do pokazu mody w wykonaniu niepełnosprawnych uczniów z Zespołu Szkół nr 4 im. Janusza Korczaka w Lublinie,
  • uczniowie z Zespołu Szkół nr 4 im. Janusza Korczaka w Lublinie - za piękną prezentację walca angielskiego i tanga w choreografii Beaty Olech i Wiolety Repeć,
  • Monika Dzioba, Emilia Sobolewska oraz Piotr Skiba - za cieszące się popularnością warsztaty ceramiczne,
  • Monika Szych, Magdalena Maciąg, Henryka Brożek - za malowanie z dziećmi figurek gipsowych - kilka dni przygotowań,
  • Karolina Karpińska i Jolanta Węglińska - za przepiękne kreacje z wikliny podczas wspólnego wyplatania z gośćmi festynu,
  • Monika Kowalczyk - za przepiękny autorski recital - chcemy jeszcze!
  • Stowarzyszenie RADOŚĆ DAWANIA

Gorąco dziękuję sponsorom:

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Rational Robot - Coupe Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee CTK Doram Piórex Lemonia Manitowoc Foodservice POSbistro Gastromedia Na Lunch
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000