Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Pierwsza gala rozd...
Pierwsza nominacja...
Konkurs Lubelskie ...
Druga edycja progr...
I edycji konkursu ...
Znamy zwycięzcę pó...
Kongres Szefów Kuc...
Kamil Wojtasiak zw...
Bartosz Peter i Ra...
Poznajcie najlepsz...
Konkurs Hasztag Ko...
Święto Baraniny i ...
Ogólnopolski Konku...
Międzynarodowe Mis...
Branża spożywcza w...
Szkolenie Us Beef&...
Galicyjskie Smaki ...
Dominik Karpik w f...
Najlepsi Szefowie ...
Wielkopolski Kucha...
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Hello Coffee
LMS Online Sp. z o.o.
Nektar Natura
Gorbi
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Menos
Caffetea
Sokołów
Belfood
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Stowarzyszenie Lubelskich Kucharzy na charytatywnym festynie Chcemy gotować


Dnia 11 czerwca 2017 r. w Galerii Olimp zorganizowano charytatywny festyn Chcemy gotować. Celem była zbiórka pieniędzy na salę technologiczną o profilu gastronomicznym Szkoły Podstawowej Specjalnej  nr 26 przy ul Bronowickiej 21.

Charytatywny Festyn Edukacyjno - Rekreacyjny przeszedł do historii. Nowa pracownia kulinarna dla niepełnosprawnych uczniów w budynku Zespołu Szkół nr 4 im. Janusza Korczaka w Lublinie przechodzi w fazę projektową.

Udział w wydarzeniu wzięli – za co należą się gorące podziękowania:

  • Stowarzyszenie Lubelskich Kucharzy na czele z Jackiem Jakubczakiem  a jednocześnie Szefem Kuchni Bon Appetit - za pomoc w realizacji tak wielkiego przedsięwzięcia i ufundowaniu potraw do serwowanego bufetu,
  • Piotr Huszcz Szef Kuchni wraz z Anną Ochoską z Hotelu Piano - za przepiękne dekoracje z owoców i warzyw (carving w najlepszym wydaniu),
  • Małgorzata Małysz, Michał Szczepanowski z Restauracji Rarytas - za obfitość piaseckich rarytasów,
  • Jakub Ostrokulski z Firmy Bon Apetit - za niezliczone porcje lubelskich pierogów,
  • Andrzej Rudziński ze Szkoły Lider oraz Agnieszka Filiks z Willi Filiks z Nałęczowa - za niecodzienny wyraz empatii ze strony młodego pokolenia przyszłych kucharzy,
  • Marcin Sikora - Szef Kuchni Hotelu Artis z Zamościa - za łączenie wspaniałej kuchni z muzyką, tańcem i super humorem,
  • Piotr Skwarek - Szef Kuchni  Hotelu Wieniawski - za przygotowanie potraw na serwowany bufet oraz wspólny carving z Piotrem Huszczem  i Anną Ochoską,
  • Barbara Fatyga - za wspieranie idei powstania pracowni kulinarnej i bezinteresownej pomocy podczas festynu,
  • Formacja Tańca Towarzyskiego Politechniki Lubelskiej GAMZA - za oprawę taneczną wydarzenia,
  • Kwartet Smyczkowy ANIMA - za trudną sztukę edukacji muzycznej i przepiękne utwory nie tylko polskiej klasyki,
  • Patrycja Stachowska-Szczotka - za obszerną relację fotograficzną wydarzenia,
  • Renata Chmielewska - za przygotowanie stylizacji do pokazu mody w wykonaniu niepełnosprawnych uczniów z Zespołu Szkół nr 4 im. Janusza Korczaka w Lublinie,
  • uczniowie z Zespołu Szkół nr 4 im. Janusza Korczaka w Lublinie - za piękną prezentację walca angielskiego i tanga w choreografii Beaty Olech i Wiolety Repeć,
  • Monika Dzioba, Emilia Sobolewska oraz Piotr Skiba - za cieszące się popularnością warsztaty ceramiczne,
  • Monika Szych, Magdalena Maciąg, Henryka Brożek - za malowanie z dziećmi figurek gipsowych - kilka dni przygotowań,
  • Karolina Karpińska i Jolanta Węglińska - za przepiękne kreacje z wikliny podczas wspólnego wyplatania z gośćmi festynu,
  • Monika Kowalczyk - za przepiękny autorski recital - chcemy jeszcze!
  • Stowarzyszenie RADOŚĆ DAWANIA

Gorąco dziękuję sponsorom:

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Steinberg EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Menos Gorbi M&M Gastro Werner & Mertz Barson Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex CTK Doram Barry Callebaut Piórex Tableart Tomasz Miszczak Komat
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000