Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
23.04.2024
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Mistrzowskie gotowanie w BEST WESTERN Hotel Portos


Ostatnia sobota maja upłynęła w Restauracji 4 zmysły hotelu BEST WESTERN Hotel Portos pod znakiem mistrzowskiego gotowania. Na kuchni gościnnie pojawili się finaliści programów Master Chef, Top Chef oraz Hell’s Kitchen, którzy tego dnia brali udział w charytatywnej akcji Master Chef 4 Dogs.
 
Z Szefem Restauracji 4 zmysły gotowali: Agata Gawrońska, Diana Volokhova, Karina Zuchora, Bartek Witkowski, Rafał Wronka oraz Marcin Kaczmarek-Pielin. Tematem wspólnego gotowania były szparagi, kaczka oraz rabarbar. Zadaniem było przygotowanie zupy, dania głównego oraz deseru. I tak w mgnieniu oka powstawały: kaczka ze szparagami w sosie demi-glace, krem z białych szparagów oraz rabarbar w cieście z dodatkami. Cała kuchnia kipiała od pozytywnej energii.
 
 
Szef Kuchni Restauracji BEST WESTERN Hotel Portos Mariusz Banaśkiewicz nadzorował prace. Wszyscy współpracowali ze sobą, rozmowom i uśmiechom nie było końca. Team, który gościł w hotelu pokazał jak z dawką dobrego humoru i profesjonalizmu powstają arcydzieła sztuki kulinarnej.
 
 
Ogromnym zaszczytem było dla mnie gościć w naszej hotelowej restauracji tak świetnych Szefów Kuchni. Z niecierpliwością czekałem na to spotkanie, ale jestem niezwykle mile zaskoczony tym, jak pozytywni i otwarci są to ludzie – powiedział Mariusz Banaśkiewicz, Szef Restauracji 4 zmysły BEST WESTERN Hotel Portos.
 
Czekamy na kolejne spotkania w BEST WESTERN Hotel Portos.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000