Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
20.04.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Mariusz Kucharczak na straży kuchni Grupy Leo


Listopad 2017 to miesiąc zmian i nowych rządów gastronomicznych w obiektach grupy Grupy Leo - Zamek Kliczków, Folwark Książęcy, Hotel Tumski, Barka Tumska, Karczma Młyńska. Od listopada Szefem Kuchni w tych restauracjach jest Mariusz Kucharczak, który gastronomię zna od podszewki, a jego konikiem jest polska kuchnia tradycyjna. Jego dania oczarują i zaskoczą nie jednego z Was, a także pokażą, że regionalne i tradycyjne dania można przestawić w bardzo innowacyjnym i pomysłowym wydaniu.
 
Mariusz Kucharczak pochodzi z Wielichowa i od ponad 18 lat pracuje w zawodzie. Szkołę zawodową o profilu kucharz ukończył w Grodzisku Wielkopolski. Jak sam mówi: Podczas pracy używam tradycyjnych  jak i nowoczesnych technik gotowania dzięki czemu przedstawiam kuchnię polską w nowoczesnej odsłonie. Dania podaję nie tylko na talerzach, ale wykorzystuję do tego również drewno, kamienie, siano, muszle, rośliny z naszej szklarni i ogrodu oraz wszystko, co można znaleźć w lesie, czy na plaży.
 
 
W pracy zawodowej poszerzał swoją wiedzę poprzez staże w restauracjach takich jak: Atelier Amaro, Senses czy Aruana w Hotelu Narvil. Dotychczas jego największe osiągnięcia to tytuł SZEFA KUCHNI TRADYCYJNEJ i jedna czapka od przewodnika Gaullt&Millau, wyróżnienie w konkursie na Wielkopolskiego kucharza roku oraz podwójne podium w  konkursie Wine & Food Noble Night za przystawkę i danie główne (dwa trzecie miejsca).

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000