Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
Elmak
Hello Coffee
Iglotex
Menos
Caffetea
Fanex
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Kolejna udana akcja charytatywna Stowarzyszenia Kucharzy Bez Granic


Stowarzyszenie Kucharzy Bez Granic kolejny już raz zorganizowało akcje charytatywną, która odbyła się 14 lipca 2019 roku w Pałacu Gorzanów. Tym razem na celu mieli pomoc przy odbudowie jednego z najstarszych zabytków Ziemi Kłodzkiej.

Fundacja Pałac Gorzanów i Kucharze Bez Granic zorganizowali Festiwal kuchni kłodzkiej i dolnośląskiej. Do pomocy przy akcji zgłosili się kucharze z całej Polski.

Nie udałoby się to bez licznych sponsorów, którzy wsparli akcję na potrzeby gotowania: (Dawtona, Aves, Aviko, Dolina Gryki, Doral, Fanex, Sklep PSB Mrówka). Dzięki ich hojności impreza nabrała większego rozmachu.

Podczas festiwalu można było spróbować zupy węgierskiej, pieczonej golonki, bigosu, kaszota grzybowego i buraczanego, żurku po staropolsku, smażonego pstrąga, i wielu innych dań.

Była to pierwsza edycja tej imprezy, a następne będą w kolejnych latach, aby promować kuchnie ziemi kłodzkiej i dolnośląskiej.
 
Zdjęcia: Stowarzyszenie Kucharzy Bez Granic

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Menos Belfood Werner & Mertz Gaspol
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000