Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadza nowe menu. Odwaga w eksperymentowaniu połączona z wielkim kunsztem szefa kuchni Janusza Korzyńskiego powodują, że każda potrawa w menu jest dla gości nowym fantastycznym odkryciem.
Restauracja Fusion znana jest z tego, iż uwielbia serwować swoim gościom nowe niezwykłe smaki. Często zaskakujące połączenia dają niezwykły efekt kulinarny. Do procesu tworzenia specjałów użyto wyjątkowych produktów SuperFoodsRX, które bazują na synergii produktów. To spowodowało, że dania z menu prócz niezwykłych doznań kulinarnych dostarczają także wartości prawdziwie potrzebnych naszemu organizmowi do jego zdrowia.
W menu restauracji pojawiły się nowe produkty takie jak: świeży dorsz atlantycki, halibut, orzechy brazylijskie, karczochy jerozolimskie oraz pierś perliczki.
Karta zaskakuje gości daniami takimi jak:
- Wędzony szkocki łosoś, gotowane jajko w koszulce, mus z awocado, orzechy brazylijskie, owoce goji, rukola, chrupiąca grzanka
- Risotto z prawdziwkami, grillowaną perliczką, pianka o smaku parmezanu
- Dziki łosoś, szpinakowe gnocchi z imbirem, karczochy, marynowane pomidorki, szalotka, oliwa z pestkami dyni
- Dorsz atlantycki w sosie z duszonych raków i kolendry, parowane warzywa, zapiekane francuskie ziemniaki
Szef kuchni Janusz Korzyński komentuje nowe menu krótko – Nie da się ukryć, iż nasza restauracja inauguruje sezon jesienny wyjątkowo intrygującym i pełnym unikalnych połączeń smakowym menu.
Restauracja Fusion oferuje kreatywne, unikalne kompozycje stworzone z najwyższej jakości świeżych produktów, które są niezapomnianym przeżyciem kulinarnym. Restauracja znajduje się na parterze hotelowego lobby, z bezpośrednim wejściem od ulicy. Otwarta kuchnia umożliwia obserwację procesu przygotowywania potraw. Specjalnością restauracji są dania fusion łączące ze sobą smaki Wschodu
i Zachodu.
www.restauracjafusion.pl Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.
|