1. Hotel Angelo, Katowice
– Adam Szajner i
Mirosław Skrzypczak
2.
Hotel Neptun, Międzychód
–Rafał Kaczmarek i
Ryszard Libelt
3.
Gastro Art Team, Garwolin
– Marek Rybacki i
Mariusz Gachewicz
4.
Jak Pragnę Wina, Łódź
– Szymon Stach i
Mateusz Skomka
5. Unifreeze Culinary Team
– Michał Gorecki i
Artur Waver
6.
Team Herman & Partyka, Wrocław
– Tobiasz Herman i
Łukasz Partyka
7.
Restauracja Sowa Bydgoszcz
– Dariusz Przybyła i
Przemysław Siuda
8.
Hotel Słoneczne Młyn, Bydgoszcz
– Krzysztof Paprocki i
Przemysław Morgut
9.
Deutschland Team
– Oliver Kramp i
Oliver Skoluda
Składy sędziowskie:
(kolorem czewonym zaznaczono przewodniczących)
Jury techniczne:
- Leszek Gryka – Expert Kulinarny
- Piotr Szczegielski – Euro-Toques Polska
- Zbigniew Łęgowski – Euro-Toques Polska
Jury degustacyjne:
- Wiesław Ambros – Euro-Toques Polska – dział Promocji Produktu Polskiego
- Jacek Kempa – vice Prezydent Euro-Toques Polska
- Wolfgang P. Menge – Prezydent Euro -Toques Niemcy
- Jean Castadot – Prezydent Euro-Toques Belgia
- Stefan Unterkircher – Prezydent S K V, Sud Tyrol, Włochy
- Krzysztof Szulborski – Prezes SPKiC, Region Pomorski
- Waldemar Hołówka – Fundacja Klubów Szefów Kuchni
- Adam Dmyterko – Prezes SPKiC, Region Zachodniopomorski
Jury VIP:
- Paweł Malewski – Prezes Stalgast
- Christian Collard – Skarbnik Euro-Toques Belgia
- Stanisław Wroński – Konsul Honorowy Belgii
- Ks. Wojciech Przybyła – Dyrektor Caritas Diecezji Bydgoskiej
- Rafał Rykowski – TVP Bydgoszcz
- Anna Weckwerth – Jabil Global Services Poland
- Carlos Gonzales Tejera – Stalgast
Koordynator Konkursu – Wiesław Wróblewski – Euro-Toques Polska, koordynator ds. eventów