Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
28.03.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Drugi półfinał Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2017


Dnia 16 lutego odbył się drugi półfinał konkursu Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2017. Wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy.
 

Uczniowie mieli z zadanie przygotować danie główne z krewetek z dodatkiem dowolnej Primerby Knorr Professsional.

Zwycięzca konkursu wyjedzie na do restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz otrzyma nominację do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup 2017.
 
 
Finaliści wyłonieni podczas drugich rozgrywek półfinałowych, kolejność przypadkowa:
  • Karolina Krzyżak – Technikum Lider w Lublinie
  • Tomasz Siewierski – Technikum Lider w Lublinie
  • Grzegorz Królik – Technikum Lider w Lublinie
  • Piotr Pezowicz – Zespół Szkół Gastronomicznych w Białystomstoku
  • Beata Słomienna – Zespół Szkół Gastronomicznych w Bydgoszczy
  • Mariusz Jasiński – Zespół Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Rybniku.
 
Nad przebiegiem konkursu czuwało prestiżowe Jury w składzie:
  • Tomasz Purol, Przewodniczący Jury – Szef Kuchni Restauracji Blow Up Hall
  • Grzegorz Kazubski – Honorowy Prezes OSSKiC
  • Artur Skotarczyk – Szef Kuchni Restauracji Muga Poznań
  • Katarzyna Daniłowicz – Szef Kuchni Olszewskiego 128 Wrocław
  • Sebastian Krauzowicz – Executive Chef Copernicus Toruń Hotel
  • Sebastian Olma – Restauracja Sketch w Teatrze Wielkim w Warszawie.

 
Uczniom, którym nie udało się zakwalifikować do dalszych etapów konkursu dziękujemy za nadesłane zgłoszenia i zachęcamy do udziału w kolejnych edycjach konkursu.
 
Źródło: www.unileverfoodsolutions.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000